Hvordan velge downlight for eksklusive hoteller?Hva er kuppet for antirefleks downlights?

Femstjerners hoteller har alltid vært luksuriøse, men hvilke er best?Nylig lanserte hotelldesignmagasinet Sleeper en pris som er anerkjent som en tungvekter i designindustrien--AHEAD Awards.

1

I de utvalgte verkene, uavhengig av forskjellene i maskinvare, er den generelle atmosfæren på hvert hotell ganske god, noe som i stor grad skyldes det distinkte, rolige og komfortable lysmiljøet.

2

nhow Amsterdam RAI,Nederland

3

Apfelhotel,Italia

4

Apfelhotel,Italia

Så hvordan kan vi få utmerkede hotelllyseffekter?Dette krever at vi kombinerer ulike hotelltyper og fullt ut vurderer problemstillinger som belysningsstandarder, planlegging av lysnivå, fornuftig belysning, valg av lys, scenekontroll og andre problemer.Blant dem er valget av lamper veldig viktig.Det kan sies at kriteriet for god belysning i stor grad er å velge riktig lampe for å lyse opp den delen du skal belyse.

Selve hotellet er den komplekse strukturen, og dekker områder som forhallen, lobbyen, restauranten, korridoren, rom etc, med forskjellige høyder og forskjellige krav.Lampene og lyktene bør kombineres med behovene til ulike rom, spesielt for hoveddownlight.Naturlig valg er veldig viktig.Downlights har imidlertid alltid slike problemer i bruken av hoteller, spesielt i noen høycellede områder:

1. Lampeeffekten er for høy, lys og blind.Strømmen er for lav, går i mørket.

2. Stroben er for høy, noe som gjør folk mentalt slitne.

3. Lysstyrken til lysstrålingsområdet er ujevn, noen områder er rene og lyse, og noen områder er svake og mørke.

4. Lyskvaliteten oppfyller ikke standarden, men bare den grunnleggende standarden på"lyse opp.

5. Problemer med installasjon og demontering, og senere vedlikehold er tidkrevende og arbeidskrevende.

Det ser ut til at det som hovedbelysning av hotellrommet er mye kunnskap om downlights.I dag skal vi ta en god prat, hvordan velge en god downlight på et hotellrom.

 

Rollen til downlights i ulike områder av hotellet.

1.vi må avklare funksjonskravene til downlights i hvert område av hotellet.Generelt sett er hotellet delt inn i"høyhusområdeog lavblokk.Derfor bør vi velge downlights i henhold til egenskapene til disse to områdene.

Hotellets lobby, restaurant og andre høyhusområder, etasjehøyden er vanligvis H>6m"høyhusområde, etterspørselen etter LED Downlights er innebygd (integrert med miljøet, ikke overveldende gjester), større kraft, stor diameter (stor størrelse), god antirefleks ytelse.

5

2. Hotellkorridorer, rom, toaletter og andre områder, "området med lav gulvhøyde" med en gjennomsnittlig gulvhøyde på H<2,8m, kravene til LED-downlights er innebygd (fremstår som rene tak uten å komprimere gulvhøyder), lav effekt , og liten kaliber (liten størrelse), god antirefleks ytelse.

6

▲Børshotell,Manchester

Hvordan velge riktig downlight for hotellet? Downlights rolle i ulike områder av hotellet.

Som hovedbelysningsarmatur i rommet bør en god downlight ha følgende punkter:

1. Antireflekslamper: riktig sted er lyst, men lampen er ikke lyssterk.

① Downlights som oppfyller kravene til avskjæringsvinkelen (avskjæringsvinkel>30º, og mer enn 45º er bedre)

7副本

② Dyp nedfelt downlight

未命名

③ Armaturer med forskjellige antirefleksringer

8

④ Spesielle optiske reflektorer

9

2. Lampe med justerbar vinkelfunksjon

Ikke bare øker det funksjonen til downlights, det lar også taklampen oppnå regularitet og øke plassmulighetene.

10

3. Nøyaktig strålevinkel

For hotellet er strålevinkelen en av de effektive måtene å bygge en følelse av lyshierarki og atmosfære

For hotellrommet er strålevinkelen en av de effektive måtene å bygge en følelse av lyshierarki og atmosfære.I en tid med LED-lys er strålevinkler fra forskjellige merker forskjellige. Hvis det er et LED-lys som brukes på et hotellrom, anbefales det å bruke medium til smalt (15-18˚), (middels stråle 22-25˚), og middels til bred (28-30˚), og hotellets lobby kan bruke brede bjelker amgle (55-60˚), forskjellige vinkler brukes i forskjellige områder.

4. Lyskvaliteten på lampene oppfyller standarden.

Lyskvalitetsevalueringsindikatorer for LED-belysningsprodukter: fargetemperatur, fargegjengivelse, R9-verdi og fargetoleranse (SDCM), etc. Lyskvalitetskravene til LED-downlights er som følger:

a248236bdec31d431e4322e59c4dc3da

5. Lysflekkene er rene og regelmessige

Hotellrommet skal være ryddig og rent, enten det er en fasade eller et fly.Ethvert rotete lys eller skygge vil påvirke den visuelle effekten, og har ingen betydning for å skape et mykt og jevnt lysmiljø og uttrykke selve det bestrålte objektet.Derfor bør en god lysflekk være ryddig og vakker, og glorie skal være naturlig.

11
12

Innleggstid: 16-jan-2021